Az ALFÖLDVÍZ Zrt., mint a régió legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, a Víz világnapja alkalmából idén is színes programokkal, rajz- és szelfi pályázattal várja az érdeklődőket.
 
A világnap időpontjához közeli napokban a Társaság szolgáltatási területén élő (lakó) óvodásait és az általános iskolák alsó tagozatos gyermekeit – előzetes bejelentkezés után – ismeretterjesztő játékokkal, játékos feladványokkal várják a szolgáltató telephelyein. A programok célja felhívni a figyelmet a csapvíz takarékos használatára, a csapvíz, mint alapvető és biztonságos élelmiszer fogyasztásának fontosságára.
A szolgáltató szeretne minél több óvodást és iskolást bevonni a programba, ezért „A csapvíz érték” címmel rajzpályázatot hirdet, amelynek keretében március 31-éig várják mindazon óvodás és általános iskolás csoportok pályamunkáit, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, számukra miért fontos a csapvíz, mire és mikor használják.

Az óvodások és kisiskolások mellett a szolgáltató a felső tagozatos és középiskolás diákok figyelmét is igyekszik felhívni, ezért „A csapvíz menő” címmel szelfi pályázatot hirdet, melyeket szintén március 31-éig várnak. A pályázat keretén belül olyan szelfi fotók készítésére ösztönzik a diákokat, melyeken valamilyen formában szerepel a csapvíz.
A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik csoportjuk, osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 300 ezer forint értékben.

A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, a www.alfoldviz.hu weboldalon, valamint Facebook oldalán olvashatók.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest