Makó Híradó – Szeghalom

Meglehetősen a hazaiak felé lejtett a pálya – nehezményezték többen a mérkőzés lefújása után, ami végül egy gólos makói vereséget eredményezett. A hagymavárosiak magabiztosan kezdték a találkozót, volt, hogy négy góllal is vezettek, a félidei pihenőre viszont már kettőre csökkent előnyük.

Már az első játékrészben is jól látszott, de főleg a második félidőben volt látványosabb a mérkőzés vehemenciája.  A két játékvezető különösen a makóiaknak osztott kétperceseivel, és a hazaiaknak ítélt hétméteres büntetőkkel, a mérkőzés 52. percére a Szeghalomnak sikerült kétgólos előnyre szert tennie a vendégekkel szemben, amit lefújásig egy találatra redukáltak a harcos makóiak.

Fotó: facebook

Az egész összecsapás alatt a makóiak tíz percet, még a szeghalmiak csupán egy kiállítással, két percet játszottak emberhátrányban.
A hétmétereseket tekintve a makóiak öt lehetőségből négyet értékesítettek, míg a békés megyei csapat tizenegy dobásból hetet váltott gólra.

Jegyzőkönyv:

Szeghalmi NKC- Marosmenti NKSE 29-28 (13-15).

NB/II. női kézilabda mérkőzés 13. forduló Szeghalom 200 néző
Vezette: Katona János, Konyári Imre

MNKSE: Kozserán K.- Szénási 2, Kozserán B. 10, Szebehelyi 1, Kürti 3, Kovács 5/1, Sárkány 7/3,
Csere: Dani- Nagy N., Molnár, Nagy O., Kádár , Práger, Méreg.

Edző: Nagy János Miklós:„Nehéz egy ilyen mérkőzés után objektíven nyilatkozni. Éjfélig játszhattunk volna, akkor sem hagytak volna minket nyerni.

Junior mérkőzés:

Szeghalmi NKC- Marosmenti NKSE 26-34 (14-12)
Kádár- Nagy 5, Méreg 3, Csák2, Brakszatórisz 6/3, Zombori 3, Murvai
Csere: Kiefer7, Pintér 1, Wöller7, Botlik, Tripon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest