Hírek

Egymást erősíti a makói és mórahalmi fürdő


Gajáta Fanni – Makó

A makói Hagymatikum és a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő fürdőprogramot indított. A kedvezmény lényege, egy kupon felhasználásával a fürdőző mindkét fürdőt igénybe veheti.

– A 2014-es évben Makó és Mórahalom közösen részt vett egy pályázatban, amelynek a lényege az volt, hogy valamilyen együttműködést kellett kitalálni a résztvevő fürdőknek. Különböző magyarországi, szerbiai és romániai települések vettek részt ebben a programban. Úgy gondoltuk, mivel két fürdőváros is benne van, ezért a két fürdőre lehetne építeni valamilyen közös ajánlatot. Így született meg köztünk ez a közös fürdőjegy. – mondta el hírportálunknak Scheitzner Beáta, a Hagymatikum ügyvezetője.

Scheitzner Beáta: Sikeres együttműködést folytatunk tovább.

– Tavaly szerb, román és magyar településeken hirdettük a közös fürdőjegy akciónkat és a nagy siker miatt úgy gondoltuk, ne csak a program idejére szóljon, hanem folytassuk tovább. Jelenleg február 1. és. június 30 között lehet felhasználni a fürdőjegyeket, amelyeket a két fürdő honlapjáról lehet letölteni, vagy a jegypénztárakban lehet megváltani. Ezen kívül helyi újságokban, lapokban találhatóak meg Szerbiában és Romániában – folytatta Scheitzner Beáta. – Mivel alig egy hónapja indult a program, így pontos adataink nincsenek, de tavaly a program ideje alatt sokan kihasználták ezt a lehetőséget. Érdekesség, hogy azok a román vendégek, akik hozzánk jöttek most meglátogatták a mórahalmi fürdőt, a szerb vendégek pedig átjöttek hozzánk Mórahalomról.

Mint megtudtuk, lesznek olyan programok, amelyben mind a két fürdő részt vesz majd, ilyen lesz például a Magyar Fürdőszövetség és a Magyar Turizmus Zrt. által megszervezett a Víz Világnapja március 22-én.