Hírek

Makói sporthétvége: kézilabdával és baseballal


Kozserán Beáta – Makó

Szombaton igazi amerikai életérzés költözik az Erdei János Sportcsarnokban. Ekkor rendezik meg ugyanis az első Makói Utánpótlás Baseball Teremtornát. A makói hódok október eleje óta, heti két edzéssel készülnek a nagy megmérettetésre, Mérnyei Lajos edző vezetésével.

Ugyancsak szombaton játszik bajnokit a Makó FC. A makói focisták a Mórahalom vendégeként lépnek pályára. Reméljük a múlt héten, a magyar kupában elszenvedett csúfos vereség – Makó FC – Hódmezővásárhely 0-4 (0-1) – nem szegi kedvét Frank Csaba tanítványainak.

A makói kézis fiúk vasárnapi ellenfele az NB II. Dél-keleti férfi kézilabda bajnokság tabellájának 11. helyén álló Hajdúszoboszlói KSKE csapata lesz. A juniorok 15 órától, a felnőttek 17 órától lépnek pályára a makói sportcsarnokban.

A Maros-menti kézisek legutóbbi győzelmükkel két helyezést léptek fel a tabellán. Ezúttal idegenben kell bizonyítaniuk a Békés megyei Szeghalom csapata ellen, akik közvetlenül előttük, plusz két ponttal, a nyolcadik helyet foglalják el női NB II. Dél-keleti csoportjának táblázatán.