Hírek

Kiss Attila a Jobbik választókerületi elnöke


Kozserán Beáta – Makó

Szervezeti átalakulás ment végbe a Jobbik Magyarországért Mozgalmon belül. Az átalakítással kapcsolatban Zeitler Ádám, makói önkormányzati képviselő elmondta, hogy az ország egész területén, összesen 106 választókerületi választmány jött létre, melyeket a választókerületi elnök, és a választókerületi szervező vezetnek majd.
Makó a Csongrád megyei 4-es számú választókerülethez tartozik. Elnöke Kiss Attila, aki egyben a makói alapszervezet elnöke, és a Csongrád megyei közgyűlés tagja is. A választókerületi szervezői tisztséget Zeitler Ádám tölti be.

– Ezzel az átalakulással az a célunk, hogy a pártunk tovább erősödjön. Továbbra is szeretnénk azt az emberközpontú politizálást folytatni, amit a választók eddig is megszoktak tőlünk. A továbbiakban szeretnénk minél több értelmiségi fiatalt bevonni a munkálatainkba.  Ennek céljára a szervezeten belül kapott egy külön tisztséget Orosné Spák Hedvig.  Ő felel a következő időszakban azért, hogy megfelelő képzettségű képviselőjelölteket tudjunk majd kiállítani a jövőben. Nem titkolt célunk továbbá az is, hogy 2018-ban és 2019-ben is választási győzelemre készülünk – mondta Zeitler Ádám.

– A 2013 év októberében elkezdett munkát szeretnénk folytatni – taglalta tovább a jövőbeli célokat a sajtó képviselőinek Szabó Róbert, a Jobbik Makói Alapszervezetének egyik alelnöke. – A következő év feladata az, hogy a jelenlegi szervezeti, illetve kapcsolati hálót megerősítsük, és bővítsük. Ennek érdekében új alapszervezeteket, illetve ifjúsági tagozatokat kívánunk létrehozni különböző településeken. Makón és környékén a jövőben is kéthavonta fog megjelenni a Haza minden előtt című újságunk, amelyben Kiss Attila megyei, illetve Zeitler Ádám önkormányzati képviselő beszámolói lesznek olvashatóak. Nekünk nem csak négyévente fontosak a választópolgárok, a későbbiekben egy irodát szeretnénk létrehozni a településen, ahová a makóiak problémafelvetéseit, panaszait is várjuk majd – hangsúlyozta.