Hírek

Tétmérkőzések a makói sporthétvégén


Kozserán Beáta – Makó

A Makó FC az őszi szezont követően jelenleg a Csongrád megyei I. osztály tizedik helyén áll, szorosan a csongrádi és az algyői gárda mögött, akik azonos pontszámmal a nyolcadik és kilencedik helyet foglalják el a tabellán. A makói fiúk holnap, szombaton – a február 28-án kezdődő bajnokság előtt – az éllovas Hódmezővásárhellyel játszanak kupameccset.
Ezen a mérkőzésen mutatkozik be a hazai közönségnek a csapathoz visszatérő Bakos Ádám, és Gilinger Zsolt is.
Az összecsapás13 órakor kezdődik az Erdei Ferenc téri Vasas pályán.

A Contitech Makói KC csapatai január elején kezdték meg a felkészülést a tavaszi küzdelmekre. A felnőtt gárda tehetséges utánpótlás játékosaival kiegészülve négy előkészületi mérkőzést játszott a bajnokság kezdete előtt. Az NB II-es felnőtt és junior bajnokság szombaton kezdődik, Újkígyósra utaznak a fiúk.

Fennállásuk eddigi legrosszabb eredményét produkálták az előző szezonban a makói kézis lányok, így a januári felkészülést már új edzővel, Nagy János Miklóssal kezdték meg.  Az alapozási időszak alatt több edzőmeccsen, és egy tornán is remekeltek a lányok, azonban hétvégén már élesben, az Erdei János Sportcsarnok küzdőterén kell bebizonyítaniuk, hogy jobb helyre érdemesek a tabellán. A női kézisekhez vasárnap a Központi Sportiskola jön vendégségbe.

A juniorok 15 órakor, a felnőttek 17 órakor lépnek pályára.