Hírek

Lánycsoportokat csalt el a makói moziba Mr. Grey


Gajáta Fanni – Makó

– Csak erre a vetítésre ma 157-en voltak kíváncsiak. Június óta ez az első olyan film, amire hatalmas az érdeklődés, majdnem 400 foglalásunk van az elkövetkezendő öt előadásra – mondta el portálunknak Dancsó Attila, a Makói Mozi munkatársa.

Mamipornónak nevezett női könyvből készült a női film.

Az E. L. James írónő könyvéből készült film korhatáros, 18 éven aluliaknak nem ajánlott. Mint megtudtuk, a mozi munkatársai ugyan a személyiket nem kérhetik el, de a szemmel láthatóan fiatalkorúak jegyet sem vehettek.
 A sok negatív filmkritika ellenére, sokan voltak kíváncsiak a makói előadásra. A vetítésre főként fiatal lánycsoportok jöttek el, azonban egy-egy férfi is megtalálható volt a sorban. Mint kiderült, legtöbbjük csak kísérőként ült be a nézőtérre.

Folyamatos volt a sor a pénztárnál.

– Én kiolvastam a trilógiát – árulta el Simon Alexandra, a barátja Szabó László pedig hozzátette, ő kísérő és viccesen megjegyezte, legjobban a végét várja a műnek. – Remélem, fele olyan jó lesz a film, mint a könyv volt. Nem hiszem, hogy lehet olyan jó az adaptáció, mint ez, de azért reménykedek – zárta Alexandra.

– Olvastam a trilógia első részét és az nagyon tetszett – vallotta be Dobos Dóra. – Nagyon vártam a filmet, még a kritikák sem tántorítottak el. Szerintem nem lesz olyan jó a film, mint a könyv, de biztos tetszeni fog.

– Unatkoztunk, és úgy gondoltuk, ezt a filmet választjuk unaloműzésnek – mondta két fiatal lány.
– Olvastuk, és tetszett is a történet. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoztak ki belőle, bár szerintünk, nem lesz olyan jó, mint a könyv – válaszolt a kérdésünkre egy középkorú házaspár.

A férfiak/fiúk többsége csak kísérőként ült be a nézőtérre.

Akik lemaradtak a premierről, ne szomorkodjanak: ezen a héten még öt vetítés lesz, de egész hónapban lehetőségük van megtekinteni a filmet. A mozi munkatársától megtudtuk, a Valentin-napi vetítésre ellátogatók meglepetést is kapnak.