Hírek

Garázsban állították elő a herbált


A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóinak gyanúja szerint négy ember foglalkozott kábítószer-kereskedelemmel a szegedi Üstökös és Nemes Takács utcákban. A rendőrök még múlt szerdán 3 férfit és 1 nőt állítottak elő szegedi magánlakásokból, ahol azt megelőzően 3 fiatalember vásárolt kábítószernek minősülő anyagot. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves K. Zsolt, az 52 éves K. Antal, a 19 éves J. Tamás és a 21 éves B. Szilvia úgynevezett „herbált” értékesített, amit egy garázsban állítottak elő. A nyomozók a házkutatáson kábítószergyanús anyagot és annak előállításához szükséges eszközöket foglaltak le.

 

 

A rendőrök előállítottak több fogyasztót is, akik a gyanúsítottaktól vásárolták a kábítószert. A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a kábítószerbe méreganyag került, emiatt egy férfi jelenleg is kórházban van.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 3 férfit őrizetbe vette, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. B. Szilvia szabadlábon védekezik.

 

MH-CSMRFK