Makó

Az életpályamodellel ismerkedtek a makói pedagógusok


A Makói József Attila Gimnáziumban a TÁMOP 3.3.10. számú Európai Uniós pályázat adta kereteken belül 5 napon keresztül 4 szakértő és 3 szaktanácsadó tartott előadást. 19 intézmény illetve tagintézmény (közöttük a térségi egyházi és magániskolák) pedagógusai – az öt nap alatt összesen 264-en – ismerhették meg gyakorlati szempontból a pedagógus életpályamodell legfontosabb céljait, eszközeit  és eljárásait.

A témaként szolgáló tanfelügyeleti és pedagógus-minősítési rendszer célja többek között az oktatás színvonalának emelése, a magas szintű pedagógiai munka elismerése, a pedagógusmunka presztízsének növelése. A sikeres műhelymunka sorozatot mind az általános-, mind a középiskolás korosztályokat tanító pedagógusok hasznosnak ítélték meg.

Martinuszné Korom Gabriella szakértő, projektmenedzser. megköszöntea Bálint Andrea, Kincses Tímea, Rója István szakértőknek továbbá Balázs Katalin, Kocsisné Maráczi Margit és Rójáné Oláh Erika szaktanácsadóknak az előadásokat, valamint a KLIK Makói Tankerületének támogatását.