Hírek

Bécsi keringővel búcsúztak a Galamb végzősei – képgalériával


Gajáta Fanni – Makó

102 ballagó diákra tűzték fel osztályfőnökeik a kék színű szalagot. A végzősök között leendőbeli ácsok, kőművesek, burkolók, villanyszerelők, informatikusok és mezőgazdasági gépészek is voltak.
Horváth Zoltán igazgató köszöntőjében arra hívta fel a végzősök figyelmét, hogy mindig törekedjenek a minőségi és alázatos munkára, hiszen nagy esélyük van Makó gazdaságát erősíteni.

– Amikor véget ér a műsor és lejönnek ide a szüleikhez, álljanak meg egy pillanatra és köszönjék meg nekik, valamint tanárjaiknak, hogy idáig eljutottak. Gondoljanak a szakma- és érettségi vizsga utáni időkre, tűzzenek ki egy célt, egy stabil pontot, ahová vissza tudnak térni – mondta.

Tőle Szabó Edit igazgatóhelyettes, végzős osztályfőnök és a rendezvény szervezője vette át a szót, aki köszöntötte a megjelent családtagokat, érdeklődőket. – Számomra ez az este az elmúlt évek emlékeiről szólt – emelte ki.
Majd Kiss Amarilla végzős diák foglalta össze az elmúlt évek történését. A beszédek után kaphatták meg a tanulók a várva várt szalagjaikat, majd pár végzős tanuló a bécsi keringőt táncolhatta el a lelátón ülőknek.
– Nagyon sokat készültem erre az estére, az egész napom erről szólt. Ha saccolnom kéne, 50-60 ezer forintba került az egész – osztotta meg velünk Elekes Klaudia végzős tanuló.

– Én a gimnáziumba járok, csak felkértek, hogy táncoljak – árulta el Gombkötő Alexandra. – Körülbelül október óta gyakoroltuk a táncot. Viszonylag hamar megtanultuk, decemberre már könnyedén ment, a január az tökéletesítésről szólt.
Azt hangulatáról a Voc-Art’ zenekar gondoskodott. Az szalagavatőn tombolahúzást is rendeztek, melyre sok makói vállalkozó, bolt ajánlott fel nyereményt.

További báli képeink: