Bojtor Boglárka – Makó

Molnár Péter a Kokovai-Team legeredményesebb versenyzője. A csapat 2010-ben alakult, és ha nem is a legnagyobb, de a legjobb csapatként szerepel a köztudatban. Rövid idő alatt rengeteg világ- és Európa-bajnokságon vett részt a tíz- tizenkét versenyző. 2013-ban Ukrajnában hat testépítő hét dobogós helyet szerzett meg a népes mezőnyben. Kokovai Andor a csapat vezetője nagyon büszke rájuk, hiszen mindig az élmezőnyben szerepelnek.

– Tizenhat éve foglalkozom testépítéssel. Az én generációm akciófilmeken nőtt fel, és a fejemben már akkoriban kialakult egy kép arról, hogyan is néz ki egy igazi férfi – mmondta Molnár Péter, háromszoros abszolút világbajnok. – Még mindig nem vagyok megelégedve a testemmel, hiszen ez a sport erről szól, persze az eredményeimre annál inkább büszke vagyok. Nagyon sok helyen jártam már, Malajziában, Kínában, Dubaiban, Kazahsztánban, és a legtöbb európai országban is a versenyzés által – mondta.

Eredményei:

2009 Wabba Mr Universe – 1. hely
2010 NAC Mr Universe – 1. hely
2011 WBPF Singapur Pro winner – 1. hely
2012-13 Top de Colmar winner – 1. hely
2011-12 Trofeo Linea e Sport – 1. hely
2012-13 Trofeo of the Best overall winner – 1. hely
2013 Mr Kazahstan – 1. hely
2013-14 Painworld Classic overall winner – 1. hely
2013-14 China Golden Cup winner – 1. hely
2014 Greater China Bodybuilding Contest overall winner – 1. hely
2014 Dupai Stars winner – 1. hely
2014 Proform Classic Festival overall winner/Mr Uzbekistan – 1. hely
2014 WBPF Mr Universe – 1. hely

2014 Trofeo Due Torri overall winner – 1. hely

A rengeteg első hely közül ki kell emelni a Kínában rendezett China Golden Cup-ot dobogós csúcsával, amit első európaiként nyert meg. A hír hallatán, hogy emiatt tiszteletére viasz szobrot állítanak, nagyon meglepődött, de örömmel tölti el, és kíváncsi az eredményre. Makóra párjával, a WBPF világbajnokkal Lengyel Viviennel érkezett. Mindketten bemutató edzést tartottak a helyi legeredményesebb testépítőkkel Debreczeni Anikóval és Gáborral, akik szintén a Kokovai csapat tagjai.  A páros nagyon közvetlen, így a közönség bátran kérdezett tőlük, az edzés tökéletesítésével kapcsolatban.

– Másfél éve vagyunk együtt Petivel, egy rendezvényen találkoztunk, de nem kimondottan a sport hozott össze bennünket – mondta Vivien. – Minden versenyre elkísérjük egymást, ami hatalmas erőt ad. Három éve fitness modellként versenyzem, korábban öt évig kézilabdáztam, de mindig vonzott a súlyzós edzés is, kíváncsi voltam, arra, hogyan birkózom meg a kihívással és a diétával egyaránt- mesélte. Vivi az őszi mumbai fitness-és testépítő világbajnokságról aranyéremmel tért haza. Ez élete eddigi legnagyobb eredménye, de nem elégszik meg vele, folyamatosan edz és további versenyeken szeretne részt venni.

A bajnok párosnak sok ismerőse él Makón, de még nem volt szerencséjük körülnézni. Éppen ezért tervben vettek egy makói hosszú hétvégét, hiszen sokat hallottak a városról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest