Türelmesen vártak a sorukra a makóiak és a környékbeli kistelepülésekről érkezők ma délelőtt a makói városháza főépületében, Lázár János miniszter, a térség országgyűlési képviselője fogadóráján.

Az emberek beszélgettek vagy magukba roskadva hallgattak, s időnként le-lepillantottak a kapott sorszámra, arra kíváncsian, hogy mikor szólítják azt. Aki bejutott, az hosszabb-rövidebb idő után került elő. A várakozók közt – a jelenlévők jókora meglepetésére – egyszer csak megjelent Farkas Éva Erzsébet polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester, akik nem csak jó szóval, de ropogtatni való sós süteménnyel kérték türelmüket.

Lázár János segítségét az emberek szociális és magánéleti ügyekben, a Nemzetközi Pető Intézettel kapcsolatban, munkahelyi panaszokkal, illetve vállalkozásfejlesztési kérdésekkel és munkahelyteremtéssel kapcsolatban keresték meg. Az országgyűlési képviselő és munkatársai, valamint a fogadóórán részt vevő polgármester és alpolgármester valamennyi ügyet feljegyezték. S ahogy azt Lázár János az előző makói fogadóráján is ígérte, a feltett kérdésekre, problémákra mindenki írásbeli választ kap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest