Makó

Fergeteges szülinap a Hagymatikumban


Bojtor Boglárka – Makó

Délelőtt kreatív sarok foglalkoztatta a gyerekeket, és szüleiket, majd ebéd után az Írisz Táncklub varázsolta ünnepivé a hangulatot. A táncosok és Gergely Róbert műsora alatt a külföldiek is jól szórakoztak. Panka bohóc szokás szerint kitett magáért. A Nád a házam teteje című dalra tanított táncot a gyerkőcöknek, majd lufit hajtogatott nekik. Egész nap szaladgált a velük és különböző játékokkal és mókás versenyekkel készült nekik.

– Nagyon sokan érdeklődtek a szülinapi programok iránt, akik tavaly is részt vettek, úgy voltak vele, hogy meg szeretnék ismételni- mondta Schneitzner Beáta, a Hagymatikum igazgatója. – Welcome drinkkel vártuk a kedves vendégeket az aulában, a felnőtteknek egy pohár pezsgővel, a gyerekeknek almalével kedveskedtünk, és délelőtt is inkább velük foglalkoztunk. Tizennégy óra után jöttek a fellépők, majd öt órakor együtt elfogyasztottuk a szülinapi tortát. A mai este folyamán lesz még sztárvendégünk, tizenkilenc órától Mohamed Fatima jön el hozzánk. Utána kezdődik a közkedvelt habparty a termálmedence térben – mondta.

Tavaly egyébként közel 400 ezer vendége volt a fürdőnek, mintegy 25 százalékkal több, mint az azt megelőző évben.

Délután kígyózott a sor a bejáratnál, két óra körül ezerötszázan vették már meg belépőjüket. Így idén is megüti majd a kétezer főt a látogatók száma. Az egész este a zenéről és a buliról szól majd, egészen hajnali kettő óráig.

További képeink: