Makó

Vizsgálatot indított Makó polgármestere az újévi koncert miatt


Korom András – Makó

Nem csillapodik a felháborodás a makói újévi koncert szervezése körülii malőrök miatt. Nem csak az egyébként telt házas és nagy sikerű koncertet, de Makó jó hírét is beárnyékolta, hogy annak ellenére hirdette a Makó Városi Kulturális-Közművelődési Nonprofit Kft., hogy Wolf Kati lesz a rendezvény sztárvendége, hogy nem kötöttek az énekesnővel (sem menedzserével) ezzel kapcsolatban szerződést. Ráadásul Bognár Attila menedzser, ahogy azt hírportálunknak is elküldött levelében leírta, már karácsony előtt  határozottan és többször is közölte a szervezőkkel, Wolf Kati nem vállalja a január elsejei fellépést. Mindezt maga az énekesnő is többször megerősítette hivatalos Facebook oldalán. Mindezek ellenére a koncert műsorvezetője a közönségnek azt konferálta be: hogy Wolf Kati “a szervezők külön, személyes értesítése nélkül váratlanul lemondta a fellépését”.

650 forint volt a jegy a Wolf Katit sztárvendégként ígérő koncertre.

Megkérdeztük Farkas Éva Erzsébet polgármestertől, hogy a Makót rossz hírbe hozó történet miatt indít-e a makói önkormányzat, bármilyen fegyelmi vagy egyéb vizsgálatot, ha igen ki ellen, miért és mikor és annak nyilvános lesz-e a végeredménye? Azaz szakít-e az új városvezetés a korábbi városvezetés az ügyeket agyonhallgató, vagy szőnyeg alá söprő politikájával?
A polgármester asszony kérdésünkre azt válaszolta, hogy ” Az ügy kivizsgálása folyamatban van. Természetesen a szükséges intézkedéseket megtesszük, és erről értesítjük a makóiakat.”