Makó

Farkas Éva közös sikert kívánt az újévre a makóiaknak


– Hálát adok a családomért, barátaimért, kollégáimért, minden makói közösség tagjaiért, mindazokért, akik rám biztattak, így most polgármesterként minden Makón élőért. Kivétel nélkül! Minden találkozásért, emberi kapcsolatért, döntésért, szolgálatért, amit az elmúlt évben kaptam, s amivel másokat megajándékozhattam. Reménnyel tekintek a 2015-ös évre. Azzal a reménnyel, melyet adventi utunkon járhattunk végig, ahol a Fény lángját megosztva, újra a Világosság felé fordulhatunk együtt Makó városáért, városunkért, otthonainkért – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében az 1500 fős ünneplő közönség előtt.

A Makói Magán Zeneiskola koncertje.

A Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara már több mint 23 éve ad Újévi Koncertet Makón. Helyi és térségi fiatalok, zenészek, akiket immáron nemzetközileg is ismernek. Már az őszi hónapokban elkezdték a felkészülést, és az ünnepek alatt is napi 10-12 órát próbáltak azért, hogy az estére tervezett repertoárt a lehető legtökéletesebben szólaltassák meg.

A Fool Moon volt a sztárvendég.

Wolf Kati a szervezők külön, személyes értesítése nélkül váratlanul lemondta a fellépését, így a koncert moderátora Jéger Szabolcs – akit a Makói VTV egykori, most pedig az egyik ország televíziós csatorna jelenlegi szerkesztő-riportereként ismernek – a pop-acappella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés nagyágyúit, a Full Moon zenekart konferálta színpadra. A zeneiskola és a Full Moon is fantasztikus hangulatú, a közös, újévi ünnephez méltó koncertet adott.