Hírek

Elismerték a makói polgárőr és rendőr kiemelkedő munkáját


A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége december 18-án tartott ünnepi elnökségi ülést. A makói járást Kovács László polgárőr, járási koordinátor, a Makói Polgárőr Egyesület elnöke képviselte. Az ünnepi elnökségi ülésen a megye elnökségen kívül az elismerésben részesülő polgárőrök és vezetőiken kívül részt vettek a társszervek képviselői is.

Batiz István megyei elnök köszöntötte a résztvevőket és ezután rövid tájékoztatót adott a 2014. évben végzett feladatokról és a gazdasági helyzetről. A statisztikai mutatókból arra lehet következtetni – mondta az elnök – hogy a lakosság biztonságérzete „nyugvóponton” van, és ez a rendőrség mellett a polgárőröknek is  köszönhető, amire büszkék lehetünk.

Pipicz György makói polgárőr oklevelet és tárgyjutalmat kapott.

A rendezvény végén adták át a kitüntetéseket és az elismeréseket a kiemelkedő munkát végző polgárőrnek és segítőiknek. A polgárőrsének nyújtott átlagon felüli segítségért tárgyjutalomban részesült Nagy Sándor rendőr alezredes, a makói rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, míg átlagon felüli munkája elismeréseként oklevél és tárgyjutalomban részesült Pipicz György polgárőr, a Makói Polgárőr Egyesület tagja – értesítette hírportálunkat Kovács László, a Makói Polgárőr Egyesület elnöke.

Nagy Sándor rendőr alezredes tárgyjutalmat kapott. Fotó: Magyari Béla