A Korona étterem emeleti termének elegáns környezetében bálozhattak együtt az iskolát támogató szülők, barátok és a pedagógusok. A rendezvényt az Irisz Táncklub Sportegyesület táncosai nyitották meg, akik bájukkal, tánctudásukkal a hely és az esemény eleganciájához méltó kezdetet varázsoltak a táncparkettre.

Szemerédi Bernadett is szórakoztatta a közönséget.

A vacsora előtt Kincses Tímea intézményvezető köszönte meg a bál megrendezését mindenkinek, aki azt jelenlétével, támogatójeggyel vagy felajánlott tombolatárggyal segítette.

Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntő beszédében méltatta a Bartók iskolát, amely hosszú évtizedek óta „kis iskolaként – nagy lélekkel” tölti meg az ódon épületet gyerekekkel, és töretlen hittel oktatja őket a zene, a művészetek szeretetére.

Farkas Éva Erzsébet polgármester mondott köszöntőt.

A vacsora után színvonalas műsor szórakoztatta a vendégeket: Szemerédi Bernadett művésznő – színész, énekes –, ismert dalok könnyed, természetes előadásával kápráztatott el mindenkit. Vastapsot kaptak a bál alkalmával alakult kamarakórus tagjai – Busa Judit, Fekete Brigitta, Csorba Gitta, Somogyi Laura, Köteles Bettina, Hajdu Emese, Jázmin Fanni, Fritsh Zsófia – , akik advent idején karácsonyra hangoló dalokat énekeltek. Természetesen felcsendült a „Zene az kell” is, amelynek az előadásába a vendégsereg is bekapcsolódott. Éjfélig tartott a tombola, számtalan értékes nyeremény talált gazdára. Szülők és barátaik a pedagógusokkal hajnalig táncoltak, mulattak.

Karácsonyi dalokat énekelt az alkalmi kamarakórus.

A Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók épülete köszönettel tartozik mindenkinek, aki támogatta az II. Bartók-bálat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest