Hírek

Háromszor szúrt a féltékeny férfi


A nyomozás adatai szerint idén március 29-én 23 óra körüli időben az egyik szegvári söröző előtt keveredett szóváltásba egymással B. László és G. József. A vita előzménye szerelemféltés, valamint egy B. László részéről küldött fenyegető tartalmú SMS volt. A kiabálás hevében G. József fellökte vitapartnerét, aki erre elővette a nála lévő bicskát és három alkalommal megszúrta vele haragosát. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba a megkéselt férfit.

A kés. Fotó: police.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 39 éves szegvári férfi ellen, aki részben beismerő vallomást tett. A nyomozás során G. Józsefet is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, ugyanis B. László keze eltört az esés következtében.

A rendőrök az ügyben folytatott nyomozást befejezték. Az előzetes letartóztatásban lévő B. László és a szabadlábon védekező G. József ellen vádemelést javasolnak a Csongrád Megyei Főügyészségnek.

MH-CSMRFK