Hírek

Lenyomta a Makó FC a Sándorfalvát


Sándorfalva, 150 néző. Vezette: Benyovszki Zoltán (Hanyecz Bence, Sándor Imre).
Sándorfalva: Batik – Tóth L., Kanász-Nagy G., Farkas, Szanka (Guberinic M. 61′), Drogba, Guberinic V., Gémes (Kanász-Nagy L.), Széll, Takács, Romic. Vezetőedző: Antal Róbert.

Makó: Frank – Szilvási, Sarnyai, Pataki, Czebe, Horváth (Juhász 71′), Kovács, Tóth T. (Köteles 68′), Tóth A. (Béres 81′), Bány (Bress 88′), Mátó (Varga 88′). Vezetőedző: Frank Csaba.
Gólszerzők: Guberinic V. (60′), ill. Czebe (12′), Mátó (35′, 86′), Bány (76′).
Sárga lap: Guberinic V. (17′), Kanász-Nagy G. (62′), ill. Tóth A. (50′), Czebe (65′), Kovács (90+1′).

Antal Róbert: “Az idény legrosszabb játéka volt, borzasztóan, motiválatlanul játszottuk. Nem is értem a srácokat, hogy hogyan tudtunk ilyen rosszul teljesíteni. Nem az csináltuk, amit megbeszéltünk, aminek ez a vereség lett a következménye. Azt kell mondanom, reális a végeredmény, még ilyen arányban is.”

Frank Csaba: “Nem volt ez egy egyértelmű találkozó, főleg az első tíz-tizenöt percben, amikor nagyon nyomott a Sándorfalva. Mindemellett úgy gondolom, összességében az egész mérkőzést uraltuk, jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket. Kellett a sikerhez, hogy szívvel-lélekkel, igazi makóiként játszottunk, ami a rossz szériánk okán már igencsak ránk fért. Nem az a csapat helye a táblázaton, mint amit most elfoglalunk, ideje volt már, hogy kijöjjön egy ilyen eredmény. Az idei egy ki-ki bajnokság, amely során az a legfontosabb kérdés, ki hogyan tudja motiválni a saját csapatát, ki mennyi fiatalt tud beépíteni. Ezeken a tényezőkön múlnak majd a helyezések. A 13. pozíciótól a 2. helyig nincs lefutva semmi szerintem.”