Makó

Miért lett Czirbus Gábor alpolgármester?


– Miért vállalta el az alpolgármesteri tisztséget?
– Nagyon megtisztelő volt Farkas Éva polgármester asszony felkérése. Úgy gondoltam, hogy ebben a pozícióban még többet tudnék tenni a városért, Makó fejlődéséért, mint települési képviselőként, ezért is vállaltam ezt a megtisztelő feladatot.

– Mennyire tudja majd kamatoztatni az iskola vezetőként, illetve edzőként szerzett irányítási tapasztalatait?
– Mindenféleképpen jól tudom majd az iskolában szerzett 4-5 éves vezetői tapasztalataimat, hiszen eddig is emberekkel foglalkoztam. A városirányításban való részvételemben ez nem jelent számomra újdonságot. A sportéletben valóban nagy ismeretségre tettem szert játékosként és edzőként is, ezeket is a város hasznára akarom fordítani. A rám bízott feladatok amúgy is közel állnak hozzám, hiszen az ifjúság, a sport és a városüzemeltetés területén szeretnék Makónak segíteni.

– Mit szólt a felkéréshez a családja?
– A feleségem mindenben mellettem áll. Úgy volt vele, hogy a döntés az én kezemben van. Hagyja, hogy azt csináljak, amit szeretek, amiben jól érzem magam és érdekel – azaz maximálisan támogat. Hat éves kislányunknak az egész választás, a képviselőség és az alpolgármesterség még új dolog. Szüleim is támogatnak és büszkék arra, amit eddig elértem az életemben.