Kisegítő ideiglenes edzőként egy volt játékos, Erdei Erika irányítja az MNKSE csapatát – tudtuk meg Mari Attila Mihálytól, az egyesület elnökétől.

A makói női kézilabda csapat eddigi edzője, Baunok Bernadett – mint arról már beszámoltunk – azután mondott le posztjáról, hogy a lányok az NB/II. női kézilabda mérkőzés 5. fordulójában 35-23-ra kaptak ki a Túrkeve csapatától. Ezt az edző szégyenteljes vereségnek nevezte, s úgy tartotta, hogy a csapat tagjainál háttérbe szorult a játék.

Ideiglenes pótlásáról a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület elnökségét tavaly februárban Nagy-György Józseftől átvevő Mari Attila Mihály gondoskodott, így a csapatot kisegítő ideiglenes edzőként egyelőre a volt játékos Erdei Erika irányítja. Azaz a csapat már az ő vezetésével készül fel a vasárnapi az Hódmezővásárhelyi LKC ellene az Erdei János Sportcsarnokban vívandó mérkőzésre.
Erdei Erikát jól ismerik a makói szurkolók, hiszen az MNKS-ben a 2012/2013-as szezonban – melyben összesen 131 gólt lőtt – fejezte be aktív játékosi pályafutását.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest