Hétfőn reggel hat órakor égő aljnövényzethez riasztották a tűzoltókat. Pusztaszeren, az egyik tanya felett futó villanyvezeték leszakadt, ez okozta a tüzet a füves, bozótos területen. Az esethez a műveletirányítás a kisteleki őrs egységét riasztotta, akik a kiérkezést követően a húsz négyzetméteren pusztító tüzet körülhatárolták, majd eloltották. A tűzben személyi sérülés nem történt.

A hétfői napon egy helyen kellett szivattyúzási munkálatokat végezniük a tűzoltóknak. Szentesen, a Nagyhegy utca egyik lakóépülete körül gyülemlett fel az esővíz. A szentesi tűzoltók perceken belül megtelepítették a szivattyút és eltávolították a csapadékot a lakóház közeléből.

A hétfői nap utolsó riasztása délután 4 órakor érkezett Szegvárról. A Kurca egyik csónakjában egy férfit találtak a helyi lakosok, aki nem adott életjeleket. A helyszínre a szentesi egységek érkeztek, akik a tűzoltók kishajójával közelítették meg a csónakot. A ladikot a partra vontatták, majd a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – tudtuk meg Molnár Krisztinától, a Katasztfavédelem megyei szóvivőjétől.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest