Túrkeve-Marosmenti NKSE 35-23 (19-12)

NB/II. női kézilabda mérkőzés 5.forduló Túrkeve 50 néző. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás

MNKSE:Dani – Sárkány 3, Kovács 9/4, Szebehelyi 1, Kürti 4, Kozserán B. 3, Nagy. Csere: Cseh, (kapus), Kiefer , Wöller, Furák 1, Molnár, Méreg 1, Práger, Brakszatórisz 1 .

Baunok Bernadett :Ki lehet kapni de nem így, ez szégyenteljes teljesítmény volt. Alázat, akarat, szív nélkül nem lehet ezt a játékot játszani. Tudomásul kell venni, hogy több játékosnak életében sokadrendű lett a kézilabda, amit megértek. Úgy gondolom eljött az idő, hogy átadjam a helyem.

Junior mérkőzés: Túrkeve-Marosmenti NKSE 19-25 (6-10)
MNKSE: KÁDÁR GABRIELLA KATA – Kiefer 1, BRAKSZATÓRISZ 13, Wöller 1, Zombori, MÉREG 3, NAGY F.4. Csere: MURVAI 3, Csák,, Botlik, Siska, Takács.
Baunok Bernadett: Junior játékosoknak gratulálok az eddig elért eredményeikhez.

+++

Baunok Bernadett hirportálunknak megerősítette, hogy a mérkőzés után bejelentette a csapatnak, hogy lemond az edzői megbízásáról.

– Némi megszakítással összesen 6 év fél éven keresztül vezettem a csapatot, utóbb 3 évvel ezelőtt jöttem vissza. Úgy érzem, szívvel-lélekkel kell játszani, ám az utóbbi időben nem ezt tapasztaltam, a játékosok számára a kézilabda immár csak a sokadik helyen áll, egyéb problémáikkal foglalkoznak. Pedig éppen abban az életkorban vannak, mely a legjobb erre a sportra – mondta a volt edző. Hozzátette, már a mai edzésre sem megy el, ám a junior csapatnak és az egyesületnek továbbra is segíteni kíván. A Túrkeve elleni szégyenletes vereséggel kapcsolatban elmondta, volt,olyan csapattag, aki el sem ment a mérközésre.

– Közismert, hogy a makói mellett az egyik szegedi csapat edzője is voltam, s épp a makói lányok miatt mondtam le a másik csapatnál. Úgy látszik, rosszul tettem – fogalmazott Baunok Bernadett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest