Hírek

A Maros szigetén élvezik a makóiak a vénasszonyok nyarát


Bojtor Boglárka – Makó

Az elmúlt időben nagyon sokat fejlődött a Maros-part, és végre népszerű lett a makóiak körében. A hetek óta tartó vénasszonyok nyara pedig kedvez az új rajongóknak. Az elmúlt három vasárnapon várni kellett a kalandpark egy-két elemére, és napozóágyat is nehezen lehetett már foglalni délután.

A mai nyárias időben a gyerekek és felnőttek újra nekiálltak a kalandpályák meghódításának is. Többen rövidnadrágban és pólóban jöttek le a partra, de a merészebbek fürdőruhára vetkőztek és úgy süttették a hasukat a napon. A nyugodt fekvést késő délután a szúnyogok akadályozták meg, rengeteg volt belőlük. Ők is élvezik ezt a nyárias időt.

Múlt hét óta a Marosban még egy kis sziget is keletkezett, ahová többen bementek, és onnan integettek ismerőseiknek, családjuknak. A kishajók pedig nagyon lassan közelítették meg a szigetet, el ne akadjanak rajta.  Elképzelhető, hogy a mai meleg napsugarak voltak idén az utolsók. A makóiak azonban már ebben sem biztosak, hiszen egész nyáron nem volt egyhuzamban ilyen jó idő, mint az lemúlt héten.

Képeink a mai Maros-parti vénasszonyok nyaráról: