Korom András – Makó

Thürmer Gyula egyébként nem azért érkezett ma délelőtt Makóra, hogy kezet fogjon a polgármesterrel, csak véletlenül futottak össze a piac Deák Ferenc utcai kapujánál, miután a Munkáspárt elnöke kolbász vásárolt, s Buzás Péter nejlonszatyorral a kezében épp távozott.

A Munkáspárt elnöke egyébként azért érkezett a hagyma fővárosába, hogy erősítse a párt által mind a 8 választókörzetben indított képviselőjelölteket (polgármesterjelöltet nem állítottak), illetve elbeszélgessen a piaci eladóival és vevőivel.

Thürmer Gyula véletlenül attól az árustól vett kolbászt, akitől tavaly sajtot vásárolt.

A pártelnök hírportálunknak elmondta: úgy látja, hogy az álságos baloldali összefogás országosan szétesett: – A parlamenti ellenzéki pártok, a szocialisták és a liberálisok gyakorlatilag összeomlottak, Budapesten nem tudtak egy rendes főpolgármester-jelöltet indítani, de ez a helyzet igaz a vidék jelentős részére is. Lehetnek persze kivételek a vidéki települések között, de a tapasztalat azt mondja, ha a központ összeomlik, akkor előbb-utóbb a végvárak is összefognak. Ezért azt gondolom, hogy jó szívvel nem lehet ezekre a pártokra szavazni – mondta Thürmer Gyula.  Hozzátette: úgy látja, pártja megerősödött tavasszal, hiszen hatszor annyi szavazatot kapott, mint előtte. Most pedig országosan kétszer annyi jelöltjük van, mint amennyi 4 éve volt.

A Munkáspárt kampánylapját is osztogatta.

– Makón stabilan jelen van a Munkáspárt. Arra biztatjuk a választókat. gondolják végig a saját tapasztalataikat: ki ad ma a munkásembernek, ki gondoskodik a dolgozó emberekről. A Munkáspárt 25 éve a dolgozók, s a szegények mellett van, ami nem mondható el se az MSZP-ről, se a DK-ról, se a többi pártról. Ezek a milliárdosok pártjai, hiszen Gyurcsány sem szegény ember. Aki a baloldalra akar szavazni azt arra biztatom voksát a Munkáspártra tegye – mondta.

Thürmer Gyula úgy vélte, hogy a Munkáspárt egyetlen egy listás jelöltje esélyes arra, hogy bejut az új makói képviselő-testületbe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest