Az ünnepséget megtisztelte Farkas Éva, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Makói Tankerületének igazgatója és Czirbus Gábor az Almási tagintézmény vezetője.

Kincses Tímea intézményvezető köszöntötte a szépkorúakat. Megemlékezett arról, hogy a nagyszülőknek mi mindenre jut idejük, mennyire nélkülözhetetlenek a mindennapi életben. Kérte a jelenlévőket, hogy szeretettel, hálával forduljanak az idősek felé, jusson idejük egy mosolyra, egy érintésre, egy jó szóra, találkozásra.

Az iskola osztályközösségei műsorral kedveskedtek vendégeiknek. Dr. Nagyné Zombori Margit konferálta a műsorszámokat és biztatóan mosolygott az izgatott gyerekekre.

A nagyszülők gyönyörködhettek a színpadra lépő unokák előadásában: hallhatták az iskola nagykórusát, kamarakórusát, zongorajátékot, szaxofonszólót, népdalcsokrot; láthattak gyermekjátékot, jeleneteket. Néhány bátor nagyszülő együtt lépett fel az unkájával.

Az ünnepség végén a nagymamák lepték meg a gyerekeket, rengeteg finomságot varázsoltak az asztalokra, amelyeket együtt fogyasztottak el a vendégek a gyerekekkel.

Képeink a rendezvényről:


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest