Warning: include() [function.include]: Unable to allocate memory for pool. in /var/www/data1/S4-038/makohirado.hu/wp-content/themes/king-news/base.php on line 22

Warning: require() [function.require]: Unable to allocate memory for pool. in /var/www/data1/S4-038/makohirado.hu/wp-includes/template.php on line 690
Makó

A Jobbik feljelentette a Makói Kommunális Kft-t – sikkasztás miatt


– A Makói Kommunális Nonprofit Kft. 2014. június 26-án értékesített 300 db használt járdalapot, amely a Makói Önkormányzat tulajdonát képezte. A szóban forgó járdalapok az önkormányzat tulajdonát képezték, így azoknak a Kft. csak a későbbi felhasználásig tartó tárolására, vagy őrzésére volt megbízva. A Kft. szempontjából ezek idegen dolgoknak minősültek. Így aki ezeket eladta sikkasztást követett el. Az eladás bizonyítékául számla szolgál – jelentette be dr. Kiss Attila, a Jobbik makói polgármesterjelöltje sajtótájékoztatóján.
Dr. Kiss Attila kifejtette: ez az ügy jelzi, hogy Buzás és csapata az országos maffiabaloldal makói kirendeltsége. A leendő jobbikos városvezetés minden törvénytelen ügyet fel fog deríteni és ki fog vizsgáltatni. – Az érintetteknek pedig bíróság előtt kell felelniük. Makón is meg kell történnie az elszámoltatásnak! – közölte a polgármesterjelölt.

Megkerestük a sajtótájékoztatón elhangzott vád miatt Mucsi Attilát az érintett önkormányzati cég ügyvezetőjét, aki azt mondta, hogy az ügyben egyelőre nem kíván nyilatkozni.