A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik idén szeptember 19-én 13 óra 30 perc és szeptember 21-én 19 óra 45 perc körüli időben betörtek egy újszegedi családi házba, ahonnan ékszereket és készpénzt tulajdonítottak el.

Az ékszerekről korábban fényképfelvételek, illetve grafikák készültek.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 8-16, p: 8-13).

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 2 millió forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek, melyből 1 millió forintot a sértett ajánlott fel. A díj annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatóvá, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest