A Fidesz polgármesterjelöltje mindkét helyszínen elmondta: megfelelő vezetői tapasztalatokat tud a háta mögött ahhoz, hogy ha megbízzák a választók a polgármesteri munkával, s a makóiak által összeállított, a kormánnyal, Orbán Viktor miniszterelnökkel és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, a térség országgyűlési képviselőjével egyeztetett programot csapatával végre is hajtsa.

Farkas Éva Erzsébet hangsúlyozta: a város fejlődését biztosító programot a visszaküldött konzultációs levelek, a választókkal, a helyi vállalkozókkal és civil szervezetek vezetőivel folytatott párbeszéd alapján állították össze, azaz a Fidesz programja a makóiak közös akarata.

Dr. Hadik György, a 4. számú választókörzet képviselőjelöltje arról szólt, hogy nem azt szerették volna, ha a városlakók helyett egy szűk városvezető réteg találja ki, mi a jó a makóiaknak, hanem ha az emberek mondják meg a városvezetésnek, mire lenne szükségük. Hozzátette: Farkas Éva csapata a jövő, míg Buzás Péteré a 20 év alatt elvégzett városépítő munka.

Farkas Éva Erzsébet és dr. Hadik György a Bajza utcai fórumon.

– Őt engedjük el, mert úgy érezzük, nem tud megújulni – fogalmazott a képviselőjelölt, aki hangsúlyozta, amit a Fidesz választási programja nem üres ígéretek halmaza, annak minden elemét egyeztették a kormánnyal. Egy kérdésre elhangzott: a Hagymatikum önkormányzati támogatását 10 évre átvállalná a kormány, ezzel kapcsolatban Farkas Éva Erzsébet a múlt héten személyesen is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Azt ezt követő Návay téri fórumon polgármesterjelölt bemutatkozóját és programismertetőjét követően dr. Sánta Sándor képviselőjelölt (5. választókörzet) elmondta: a mostani helyhatósági választás azért más, mint az eddigiek, mert “van egy olyan kormány, mert értünk van, nem függ a bankoktól, mint  a baloldali-liberális függött.” Felhívta a figyelmet arra, hogy a mostani kormány érdeme az is, hogy   Makó – mely eddig az utolsó pillanatokra hagyott mindent – most fürdik a nagyberuházásokban.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest