Hírek

Két év börtönre ítélték a Maros töltés szatírját


A nem jogerős ítélet szerint C. Z. idén június hónap elején a Maros töltésen, Deszk község magasságában az ott futó sértett előtt nemi vágyának kielégítése végett magát szeméremsértő módon mutogatta, illetőleg önkielégítést végzett. Ezt követően a felsőtestén félmeztelen vádlott a sértett után ment kerékpárral, majd arról leszállva a sértettet megfogta, átkarolta, és akarata ellenére további szexuális cselekmény elkövetése végett lefogta. A sértett megpróbált kiszabadulni, azonban ez azzal járt, hogy a töltés oldalán legurultak, de ez alatt sem engedte el őt a vádlott. Mindezen túlmenően, a kifejtett ellenállás ellenére a vádlott a sértettet a nadrágján keresztül fogdosni kezdte, majd kis idő elteltével elengedte. A sértett ezt kihasználva elmenekült. A sértettet a közelben éppen autóval közlekedő gátőr, valamint annak felesége vitte el a helyszín közeléből.

Mindezen túlmenően a vádlott idén július hó 20-án este 7 óra körüli időben a 43-as számú főút Deszk és Klárafalva közötti szakaszán a kerékpárúton futó sértettet biciklivel követte, majd őt megelőzte. Ezt követően a vádlott az út mellett leparkolt, levetkőzött, és önkielégítést végzett az éppen a futás közben odaérő sértett előtt addig, amíg a sértett látóterében volt.

A bíróság döntését a vádlott és védője tudomásul vették, míg az ügyész fellebbezést jelentett be súlyosítás végett, így az ítélet nem jogerős.