Hírek

Eltűnt Tubák Róbert – Ön nem látta?


A Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Tubak Róbert 35 éves szegedi lakos eltűnése ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szeptember 12-én 18 óra 10 perckor lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Személyleírása: körülbelül 171 centiméter magas, 60 kilogramm súlyú, sportos, izmos testalkatú. Ovális arca, kékes-zöld szeme és rövid, barna haja van. Különös ismertetőjele: a jobb combján körülbelül 3 centiméter átmérőjű anyajegy található. Eltűnésekor narancssárga-citromsárga színű sportcipőt, melegítőalsót, széldzsekit és piros baseballsapkát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

MH-CSMRFK