Hírek

Kistafírozná a Jobbik a Honvéd városrészt


Kiss Attila polgármesterjelölt a Návay-tervben szereplő Civil-ház létrehozásáról beszélt a Jobbik sajtótájékoztatóján. Terveik szerint az önkormányzat és a polgármesteri hivatal visszaköltözne az eredeti helyére, a régi megyeháza főépületébe. Az így megüresedő melléképületben Civil-házat hoznának létre, ahol a makói egyesületek, klubok és civil szervezetek kapnának állandó irodát kedvezményes áron.

Szabó Róbert, a 7-es választókerület képviselőjelöltje programja egyik gerince a Hunyadi és a Tömörkény utcai valamint a Csipkesori lakások felújítása a panelprogram segítségével. Megújulna a Szent István téri sportpálya is. Játszótér épülne a Szent Gellért utcában és befejeznék főtér rendbetételét.

Soós István, a 3-as választókerület képviselőjelöltje szerint  a Honvéd városrészben tarthatatlanok az állapotok mind egészségügyi, mind lakhatási szempontból.  Program szerint megszüntetnék a sáros utcákat, felszámolnák a szemetes, beépítetlen telkeket, rendeznék a higiéniás állapotokat, biztosítanák a tiszta ivóvizet és a szennyvíz elszállítását. A választókerületéhez tartozó belvárosi részekre külön pontok vonatkoznak a programjában.