Makó

Konyhakéssel szúrta gyomron magát


Egy nő hívta a rendőrséget tegnap 21 óra 50 perckor és bejelentette, hogy a férje a szegedi lakásuk előtt ordibálva, az ajtót rugdosva kért bebocsátást. Az asszony megijedt, ezért engedelmeskedett. A férfi a lakásban egy konyhakést vett elő, amivel megszúrta magát. Amikor a bejelentő a rendőrséget hívta, a férfi lemenekült a társasház földszinti kerékpártárolójába.

A segélyhívásra kiérkező rendőrök felszólították a férfit, hogy nyissa ki az ajtót, de ő helyette az egyenruhásokat kezdte szidni. A járőrök végül bejutottak a helyiségbe, ahol csak testi kényszer alkalmazásával tudták megfékezni a dühöngő férfit, akinek gyomortájékán egy szúrt, vérző sebet találtak. A mentők rendőri kísérettel vitték kórházba a férfit, aki út közben is szidalmazta az egyenruhásokat és megígérte nekik, hogy feljelenti őket. Az orvosok a férfit szúrt sebe miatt azonnal a műtőbe vitték.

A járőrök a 38 éves szegedi férfi ellen jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési feljelentést tettek.

MH-CSMRFK