Makó

Szétnéztünk a Glorius Hotelben – képgalériával


Bojtor Boglárka – Makó

– A mára hotellé alakított épületet 1924-ben húzták fel. Akkoriban takarékszövetkezetként működött, majd kollégiumként – mesélte hírportálunknak Gergely Gábor, a hotel igazgatója. -Tíz éve azonban semmilyen funkciója nem volt. Éppen ezért kerestem fel Bodrogi Ferencet, mint befektetőt és megkezdtük a tervek elkészítését. A hotelt az art deco stílusa ihlette, ezért megpróbáltuk a ’20-as évek nagyvilági hangulatát idézni – mondta.

A Hotel Glorius már a nyitás hetében teltházas lesz. Az öt szinten harminchét szoba van, és minden folyosó végén nászutas lakosztály található hidromasszázs káddal.  A második emeleten található a wellness részleg, ami a vendégek feltöltődéséért felelős. Még a szaunából is gyönyörű a kilátás a Hagymatikum épületére. Az aktív pihenés kedvelői a fitness termet is kipróbálhatják majd. A tetőtér felett pedig 100m2-es panorámaterasz kap helyet.

Az újjávarázsolt épület valóban békebeli hangulatot idéz. A földszinten található a konferenciaterem, az étterem és a kávézó. Utóbbiakat mindenki használhatja majd, ezzel ízelítőt kapva a négycsillagos kiszolgálásból.

A Glorius Hotel kívül-belül: