Hírek

Futó nőknek mutogatta kakaskáját


Mint arról hírt adtunk, egy deszki nő tett feljelentést a Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsén. augusztus 26-án. Elmondta, hogy még július végén a deszki kerékpárúton futott, amikor egy férfira lett figyelmes, aki a közterületen meztelenül önkielégítést végzett. Az asszony sokáig az eset hatása alatt állt, ezért csak egy hónappal később tett feljelentést. Az általa adott személyleírás alapján a szegedi nyomozók már másnap azonosították a férfit, akit előállítottak. A 37 éves deszki lakos ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrségi közleményt követően egy másik deszki sértett jelentkezett a Szegedi Rendőrkapitányságon. Feljelentése szerint 2014. júniusában a Maros töltésen futott, amikor egy férfira lett figyelmes, aki előtte önkielégítést végzett. Később a férfi kerékpárral utána ment, megállította a nőt, majd megfogdosta. A kétségbe esett sértett kérésére végül elengedte.

A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentést követően elfogta a 37 éves C. Zoltán deszki lakost, akit szeméremsértés vétségének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja