Makó

Sikeres a helyi foglalkoztatás a makói térségben


Az idei első félévben a makói térséghez tartozó településeken összesen 2162 álláskeresőt tartottak nyilván. A legtöbbet – összesen 1106-ot Makón, míg a legkevesebbet, csupán 10-et Nagylakon.
Hagyományos közfoglalkoztatásban is Makón dolgoztak a legtöbben a kistérségi start munkaprogram dobogósa azonban Csanádpalota lett.

Ambrózfalván összesen 27 álláskeresőt tartottak nyilván, a hagyományos közfoglalkoztatásban 5-en, míg a kistérségi start munkaprogramban 17-en vettek részt.
Apátfalván 220 álláskereső volt, 2-an a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 160-at a  kistérségi start munkaprogramban.
Csanádalbertin 22 álláskeresőt tartottak nyilván, 5 embert  a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 24-et a  kistérségi start munkaprogramban.
Csanádpalotán 84 volt a nyilvántartott álláskereső,  a hagyományos közfoglalkoztatásban senkit sem alkalmaztak, de 215-en dolgoztak a  kistérségi start munkaprogramban.
Földeákon 122 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 51-et a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 43-at a kistérségi start munkaprogramban.
Királyhegyesen 58 munkanélkülit tartottak nyilván  a hagyományos közfoglalkoztatásban senkit sem alkalmaztak, míg 30-at a  kistérségi start munkaprogramban.
Kiszomboron 210 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 60 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 21-et a kistérségi start munkaprogramban.
Kövegyen 16 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 3 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 29-et a kistérségi start munkaprogramban.
Magyarcsanádon 146 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 52 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 10-et a kistérségi start munkaprogramban.
Makón 1106 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 192 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 180-at a kistérségi start munkaprogramban.
Maroslelén 65 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma senkit sem alkalmaztak a hagyományos közfoglalkoztatásban, de 77-et a kistérségi start munkaprogramban.
Nagyéren 30 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma egyiküket a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmazták, míg 33-at a kistérségi start munkaprogramban.
Nagylakon 16 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 3 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 29-et a kistérségi start munkaprogramban.
Óföldeákon 12 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 2 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 10-et a kistérségi start munkaprogramban.
Pitvaroson 32 volt a nyilvántartott munkanélküliek száma 21 embert a hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmaztak, míg 103-at a kistérségi start munkaprogramban.