Makó

Gyurcsány fészket rakott Makón


Azok után, hogy Gyurcsány Ferenc idején ,,hazudtak reggel, éjjel meg este”, ,,trükkök százait” alkalmazták a magyarokkal, köztük a makóiakkal szemben, hogy a makói óvónőktől, ápolóktól, orvosoktól, szociális munkásoktól, tanároktól és tanítóktól, közalkalmazottaktól elvettek egy havi fizetést, hogy a nyugdíjasoktól elvették a 13. havi nyugdíjukat, hogy milliárdos adósságba kergették a várost, most képesek arra, hogy bizalmat kérjenek az emberektől. Gyurcsány Ferencék – csak Makón – családok százait vitték csődbe, százakat tettek munkanélkülivé, esetenként földönfutóvá.

Buzás Péter, a most leköszönő polgármester mindezt el akarja feledtetni, és az egykor szebb napokat látott polgármester most a makóiak nyakába akarja varrni Gyurcsány Ferencet.

Ennél Makó többet érdemel!

A Fidesz Makói Szervezete mindent el fog követni, hogy megvédje Makót, a makóiakat attól a szégyentől, és attól a veszélytől, amit a Buzás-Gyurcsány páros jelentene nemcsak az önkormányzatnak, hanem Makó egészének, a makói családoknak, időseknek, alkalmazottaknak.

A Fidesz Makói Szervezete nem fogja engedni, hogy Buzás Péter Makót Gyurcsány szolgálatába állítsa, és ismét megnyomorítsa a makóiakat.
Ezért felszólítja Buzás Pétert, hogy – első lépésként – nagy nyilvánosság előtt, haladéktalanul utasítsa vissza a Gyurcsány Ferenccel történő együttműködést – olvasható Bakos Tamás, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség makói szervezete alelnöke hírportálunknak elküldött közleményében.