Makó

Indiánnal indul Buzás választási csapata – videóval


Buzás Péter polgármesterjelölt és a képviselőjelöltek ma délutáni sajtótájékoztatóján elhangzott a civil szféra és a baloldal makói összefogása eredményeképp ismét Buzás Pétert indítják polgármesternek a következő, immár 5 éves ciklusban. Nem pártpolitizálás a céljuk.

Baranyi Sándor, Buzás Péter és Marosvári Attila.

A jelenlegi baloldali képviselők közül csak 5-öt indítanak újra. Az 1. választókörzetben Kiss Péter Pál vállalkozó a PSZM színeiben indul, a 2. körzet jelöltje a DK által támogatott Kiss Imréné jelenlegi képviselő, nyugdíjas pedagógus, a 3. körzetben dr. Domokos Mária háziorvost indítja a PSZM, a 4. körzetben Baranyi Sándor képviselőt indítja az MSZP. Az 5. körzet jelöltje Marosvári Attila alpolgármester a PSZM színeiben, a 6. körzetben a makóiak körében Indián becenéven ismert Fekete Tibort, a Városgazdálkodási Nonprofit Kft. szakemberét indítja a PSZM, a 7-es körzetben Molnár László települési képviselő, újságíró pedagógus indul az MSZP színeiben, míg a 8. körzetben Gáspár Sándor jelenlegi képviselő száll ismét a küzdelembe.

Mint azt Buzás Péter polgármesterjelölt elmondta tovább szeretnék folytatni a 20 éve általa megkezdett makói városfejlesztést. A nagyobb beruházások véget értek, immár az élhető várost kívánják megteremteni, mégpedig úgy, hogy a következő 5 évben a családok lesznek a középpontban.

A civil és baloldali összefogás kompenzációs listájának sorrendje: 1. Buzás Péter, 2. Marosvári Attila, 3. dr. Török Miklós állatorvos, 4. Baranyi Sándor, 5. dr. Domokos Mária.