Makó

Családi nyaralást nyerhetnek


Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel a 10-18 éves korosztály számára felmenő rendszerű alkotó pályázatot hirdet meg.

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke. Az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője. A megyei pályázat védnöke: Szatmári Imre tűzoltó ezredes tanácsos megyei igazgató, a Csongrád Megyei Tűzmegelőzési Bizottság elnöke
A megyei bírálóbizottság elnöke: Dusha Béla fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetsége tagja

A tűzvédelemmel kapcsolatos információk számos csatornán keresztül juthatnak el a lakossághoz. Gyorsuló világunkban azonban egyre nehezebb megtalálni a kapcsolatot a célközönséghez. Ennek kapcsán úgy gondoljuk, hogy minden eddiginél kreatívabb kommunikációra van szükség, amely hatékonyan használja fel korunk technikát is. Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes, tetszetős kommunikációs megoldások alkalmazását, bemutatását várjuk.

Kategóriák:    plakát (A4-es méretű fotó vagy grafika), banner (468*60 képpont),
hanganyag, rádiós hirdetés (15 másodperc),
spotfilm (30 másodperc),
weblap, blog, közösségi oldal, mobil alkalmazás.

Díjazás: a bírálóbizottság kategóriánként 3-3 alkotást díjaz; az első helyen díjazott alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyben is!

Beérkezési határidő: 2014. szeptember 15.

Benyújtás módja: e-mailben vagy elektronikus adathordozón a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság címére (6721 Szeged, Berlin krt. 16-18. e-mail: csongrad.titkarsag@katved.gov.hu)
Az alkotás leadásakor megadandó adatok: név, életkor, e-mail cím. Az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!

Eredményhirdetés: 2014. szeptember 22. (megyei), 2014. szeptember 30. (országos)
A beérkezési határidő napján számított életkort vesszük figyelembe a résztvevőknél.
További információ: Csongrád Megyei Tűzmegelőzési Bizottság – Rókus Imre tűzoltó alezredes / Hallai Zsolt tűzoltó őrnagy (telefon: 62/621-280, e-mail cím: csongrad.titkarsag@katved.gov.hu).