Makó

Kerékpárral távozott a késsel támadó rabló – videóval


Egy ismeretlen férfi tegnap déli 12 óra 38 perckor bement a szegedi Kálvária téren lévő egyik dohányboltba és az eladót késsel megfenyegetve arra szólította fel, hogy a bevételt egy kisméretű, fekete táskába tegye bele, amit a pultra dobott. A bolt alkalmazottja a kasszában lévő készpénzt átadta a férfinek, aki ezt követően kisétált az üzletből és egy kerékpárral a Huszár utca irányába menekült. A támadó fejét és arca egy részét a rajta lévő kabát kapucnijával takarta el. Távozásakor egy vásárló lépett be a dohányboltba, akinek az eladó jelezte, hogy rablás történt.

A rablás elkövetőjének személyleírása: körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, fiatal férfi. A bűncselekmény elkövetéskor sötétkék-piros színű kapucnis felsőt, farmer halásznadrágot és edzőcipőt viselt. A gyanúsítottról az üzlet kamerái felvételt készítettek.

A rablás az egyik kamera felvételén.

És a másikén.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Továbbá várja a Szegedi Rendőrkapitányság annak a szemtanúnak a jelentkezését, aki az elkövető távozásakor érkezett a dohányüzletbe.

MH-CSMRFK