Hírek

Sorozatban tört be, mégis egy lopás után bukott le


A sértett értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját még pénteken a délután arról, hogy az egyik szegedi uszodában, a medence melletti fogasról eltulajdonították a hátizsákját a benne lévő értéktárgyaival együtt. A kiérkező rendőrök a helyszíntől nem messze igazoltatták K. Krisztiánt, akinél megtalálták az ellopott táskát.

Az intézkedő körzeti megbízott felismerte a 39 éves szegedi férfit: a megalapozott gyanú szerint ő volt az, aki aznap délután negyed 1-kor az ablakot befeszítve bejutott a szegedi Klauzál téren lévő egyik lakásba és onnan különböző használati cikkeket tulajdonított el.

Az egyenruhások előállították a terheltet a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A nyomozók azzal is gyanúsítják K. Krisztiánt, hogy szintén pénteken hajnali 2 óra körüln a szegedi Szolgáltató soron található bolt ajtaját betörte, majd az üzletből kozmetikai cikkeket és édességet vitt el. A Szegedi Rendőrkapitányság Készültségi Szolgálata a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

MH-CSMRFK