Makó

Lázár János hétfői túrája a makói kistérségben


Az idei országgyűlési képviselőválasztást megelőzően Lázár János – az előző választásokhoz képest jelentősen kibővülő – Csongrád Megye 04-es számú Országgyűlési Egyéni Választókerület mind a 19 településének vezetőit felkereste, és minden településen  tartott lakossági fórumt is, amelyek során ismertette elképzeléseit, valamint az ott élő polgárok javaslatait kérte a települések fejlesztése érdekében. Április 6-án a választókerületben élő polgárok elsöprő többséggel megválasztották országgyűlési képviselőjüknek.

Az elkövetkező napokban Lázár János első hivatalos látogatása keretében valamennyi települést ismét felkeresi, és képviselő-testületi üléseken kezdeményez egyeztetést a polgármesterekkel és a képviselőkkel a településüket érintő fejlesztési elképzelésekről, javaslataikról és kéréseikről, amelyekért az elkövetkező időszakban, mint a térség országgyűlési képviselője dolgozni fog.

Lázár János hétfőn fél 9-től a nagyéri, 10 órától az ambrózfalvi, fél 12-től a csanádalberti, délután 2 órától a pitvarosi, fél 4-től a kövegyi, 4-től a csanádpalotai képviselő-testületi ülésen vesz részt, majd fél 6-tól a csanádpalotai főtéren tart lakossági fórumot.