Makó

Városnapi mai programok: családi nap és Republic koncert


Délelőtt 9-kor kezdődött az MSVSE székházában a hatórás villám sakkverseny, 10-kor indult a labdarúgó villámtorna az Erdei Ferenc téri sportpályán.

A makói városnap alkalmából délután 1-kor már a páros amatőr teniszversenyre nevezhetnek a sportolni vágyó amatőrök az Agro-Maros Kft. telephelyén, 2 órakor kezdődik a streetball verseny az Erdei Ferenc téren, majd ugyanitt egy órával később már a meghívásos labdarúgótorna mérkőzéseit nézhetik a futballrajongók. 4-kor a régi városháza pincéjében, annak a Makói Ifjúsági Klub által használt részében indul útjára a csocsó- és biliárdverseny.

3 órakor a Hagymaház mögötti téren a családi napra várják a helybélieket, mégpedig azzal, hogy bemutatkoznak a makóiaknak a makói gyerekek, lesz kzívjáték Ki tud többet Makóról? címmel, mely fődíja egy családi kártya a Hagymaházba, a Hagymatikumba és a Kalandparkba. A hangulatot lengőteke, mászófal, trambulin, szkanderasztal, rodeo bika, konflis és póniló valamint játszóház teszi vidámmá.

A napot a Republic együttes, este 8-kor a főtéri szökőkútnál kezdődő (ingyenes), Rajzoljunk álmokat! koncertje teszi teljessé.

MH