Makó

Szórakoztató meccsen verte Makó a Mórahalmot


Makó FC – Mórahalom VSE 2-1 (1-1).

Makó, 100 néző. Vezette: Bán Imre (Kócsó Tibor Zsolt, Szöllősi Ferenc).
Makó: Czirbus – Szilvási, Sarnyai, Pataki, Horváth K., Kalász, Horváth G. (Győri 60′), Cetkovic, Bakos (Bress 88′), Tóth A., Bány (Béres 60′). Vezetőedző: Bódi Attila.
Mórahalom: Czirják – Takács, Szücs, Vojnic-Zelic, Barna, Zámbori, Tóth L., Magyar, K. Tóth, Szőke (Lázár 46′), Bokányi R. Játékos-edző: Magyar György.
Gólszerzők: R. Cetkovic (31′, 70′ – tizenegyesből), illetve Bokányi R. (2′)
Sárga lap: Győri A. (72′), illetve Takács A. (18′), Szőke P. (41′), S. Szücs (69′), Barna D. (72′), K. Tóth Gy. (73′), Bokányi R. (88′)
Piros lap: Pataki V. (45′), illetve Takács A. (35′)

Bódi Attila: A fiúk végre azzal a küzdéssel, odaadással játszottak, amire mindig is vártam. Egy nagyon erős Mórahalmot sikerült legyőznünk ezzel a mentalitással, hozzáállással. Egy nagyon kiegyensúlyozott mérkőzés volt. A második félidő közepén egy olyan szakasz volt, mikor kettészakadt a pálya, azt láttam ekkor, hogy aki gólt tud szerezni, az megnyeri a meccset, ez lehetett volna akár ellenfelünk is, de szerencsére nekünk sikerült betalálnunk. A gól után kiküzdöttük ennek az előnynek a megtartását.

Magyar György: Rendkívül gyenge teljesítményt nyújtottunk az első félidőben, indiszponáltan mozogtunk, az okokat majd az öltözőben kielemezzük. Ehhez hozzájárult az is, hogy egy durva, alattomos ellenféllel találtuk magunkat szemben, akik egyszer sem féltették a testi épségünket, ebben partner volt a játékvezető is, akit a mai teljesítménye után, remélem, nem fognak megye háromnál magasabb osztályba küldeni. A második félidőben meddő mezőnyfölényben játszottunk, de nem jelentettünk igazán veszélyt az ellenfél kapujára. Szerintem véleményes büntetőt ítélt meg a Makónak a játékvezető, ezzel is igencsak belenyúlt a meccsbe. Innen már nem volt visszaút a számunkra. Próbálunk felállni a padlóról, szerdán ismét jövünk Makóra egy kupameccsre, de ennél is fontosabb a Csongrád elleni bajnoki, és a második hely megszerzése a bajnokság végén.

Forrás: https://makofutballclub.gportal.hu/