A rendőrség gyanúja szerint H. János rendszeresen értékesített kábítószert fogyasztók számára a Répás utcában és a Rákóczi utcában lévő ingatlanjaiban. A délutáni órákban N. Albert, majd később F. Eszter is azért kereste fel a férfit, hogy drogot vásároljanak tőle. Az „üzlet” megkötését követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve elfogták a gyanúsítottakat és előállították őket a Szegedi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a két helyszínen 223 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók a Répás utcai lakásban tartott házkutatás során, az ott tartózkodó B. Gábornál kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért őt is előállították.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. János ellen kábítószer-kereskedelem vétsége, míg N. Albert, F. Eszter és B. Gábor ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók H. Jánost őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további három gyanúsított szabadlábon védekezhet.

MH-CSMRFK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest