Hírek

Mosóportolvaj törte a pénztárosnő ujját


Lopni ment be a egy férfi a szegedi Szamos utcai boltba még április 1-én 6 óra 20 perc körül. Az üzletben egy doboz mosókapszulát rejtett a kabátja alá és fizetés nélkül akart távozni. A pénztárosnő azonban észrevette ezt és felszólította, hogy adja elő az árut, amit elrakott. A zavartan viselkedő férfi visszaadta a kapszulákat, majd a belső zsebéből elővett egy flakon mosógélt is, amit egy másik boltból tulajdonított el. Az eladó megpróbálta feltartóztatni a zsákmányát hátrahagyva távozni készülő tolvajt, aki menekülés közben olyan erővel rántotta meg a nő ujját, hogy az eltört.

A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként megállapították a gyanúsított személyazonosságát,  csütörtökön állítottak elő otthonából a szegedi rendőrkapitányságra. O. Péter ellen súlyos testi sértés bűntette és lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A szegedi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a 28 éves gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

MH-CSMRFK