Buzás Péter polgármester mai városházi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a helyi jégpálya nyári kihasználásával kapcsolatos ötletpályázatukra beérkezett javaslatok alapján Magyarósi Károly ötleteit használják fel. A makói polgár ugyanis azt javasolta, hogy legyen – többek közt – streetball, görkorcsolya pálya nyaranta a jégpályából.

A négy évszakos sportpályát a városnapot megelőző pénteken délután 6 órától avatják fel. A szükséges eszközöket addig beszerzi, majd felszerelteti a város önkormányzata a helyszínen. Ahogy már megtette egy palánktartóval.

Makó polgármestere azt kéri, hogy akik extrém sportágakkal kívánnak foglalkozni vagy foglalkoznak jelenleg is, de jobb híján a város különböző részein gyakorolnak, alakítsanak egyesületet. Majd keressék meg őt vagy közvetlen munkatársait, hogy a város felújíthassa a meglévő extrém sport eszközöket, s a pályát ismét megépíthesse. Az valószínűleg ott működik majd ahol évekkel ezelőtt : az egykori FÉG parkolójában. Az egyesület alakítására azért van szükség, hogy legyen olyan civil egyesület, melynek a város működtetésre átadhassa majdan a pályát.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest