A makói származású zongoraművész – olvasható a Borsban – hónapok óta küzd a fájdalommal, mely mindkét kezében jelentkezik. Az orvosi vizsgálatok még tartanak, a fájdalmait szteroid injekciókkal próbálják csökkenteni. A művész a lapnak elárulta, a helyzet annyira komoly, hogy a bal kezével egy bögrét sem tud felemelni, s az ujjpercei is nagyon fájnak.
“Két hete már nem tudok zongorázni, ideges vagyok, éjjel nem alszom, összeszorult torokkal aggódom. De! Irány az Orfi – hosszú lesz a kezelés, de most kérlek Benneteket igazán, hogy szorítsatok nekem, hogy június 7-re meggyógyuljon, s addig tudjak még sokat gyakorolni, alkotni, írni. Oly régóta várom már ezt a koncertet, nem adom fel!” – írja Facebook oldalán.

Szentpéteri Csilla tavaly nyáron Zsédával adott koncertet a Hagymaház szabadtéri színpadán.

Az orvosok szerint Szentpéteri Csillának komoly ízületi ideggyulladása van, a kézfeje megtelt ízületi folyadékkal. A végleges diagnózisra két-három hetet kell várni. A fájdalmait szteroid injekcióval csökkentették, így egy keveset már tudott gyakorolni. A tervek szerint június 7-én koncert adok a Budapesti Kongresszusi Központban, és addigra mindenképpen felkészült és gyógyult akar lenni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest