Hírek

Dr. Kiss Attila: a Jobbik töretlenül folytatja


– Közel 12 ezer ember szavazott rám, ez alapján, azt gondolom, hogy jó úton indultunk el, jó úton jár a Jobbik, jó úton járunk mi  – mondta dr. Kiss Attila, aki a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként a második legtöbb szavazatot szerezte meg a makói-vásárhelyi választókerületben.
– Ezt az utat fogjuk folytatni, töretlen erővel készülünk az Európai Parlamenti választásra, majd pedig a Návay Lajos-terv mentén az önkormányzati választásra is – folytatta.

A választókerületi eredménnyel kapcsolatban azt mondta, ha összeadjuk a két ellenzéki pártra adott szavazatokat, az azt mutatja, hogy az emberek többségének igénye van arra, hogy valamilyen változás történjen. – Természetesen az emberek egyik fele az egyik, míg a másik a másik úton látja a változás, változtatás szükségességét – tette hozzá.

Az országos eredménnyel kapcsolatban elmondta: talán 1,9 millióan szavaztak a valamivel több mint 8 millió választópolgár közül a Fideszre. Ha ennyi szavazat alkalmas arra, hogy kétharmados többséget alkosson a párt a parlamentben, akkor el kell gondolkozni azon, hogy menyire jó a jelenleg érvényben lévő választási törvény.