Hírek

Ütött, mert ránevettek a barátnőjére


A rendőrség adatai szerint a két sértett gyalog indult el az egyik csongrádi buszmegállóból a kollégiumba az esti órákban. Útközben elhaladtak a lángossütő előtt, ahol fiatalok cigarettáztak. Közölük az egyik lány a kollégisták után szólt, de ők megállás nélkül folytatták útjukat. Már a Fő utcán jártak, amikor egy 3 fős társaság feltartóztatta őket. Ekkor az egyik gyanúsított megfogta a fiatalabb fiú nyakát, majd tenyérrel arcon ütötte. Ezt követően a másik terhelt arra kényszerítette a sértetteket, hogy megpofozzák egymást. Mivel nem volt elégedett a pofonok erősségével, ő is többször megütötte illetve megrúgta a két fiút. A bántalmazás következtében a sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek.

A bejelentést követően a rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiatalembert, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. István és Cs. Gergő részletes beismerő vallomást tett. Sz. István a nyomozóknak elmondta, azért bántalmazta a két fiút, mert úgy látta, hogy az egyik nekiment a barátnőjének és az arcába nevetett.

A 18 éves gyanúsítottak ellen aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

MH-CSMRFK